WelkomVoorstellenRT-HuiswerkbegeleidingWerkwijzeTarievenContactLinks
Even voorstellen
Mijn naam is Ria Bink-Van Dasselaar, gediplomeerd RT-er. Vanaf 1978 ben ik werkzaam binnen het reguliere basisonderwijs. Ik ben als leerkracht begonnen en ervaring opgedaan in de groepen 3 tot met groep 8. Daarnaast ben ik een aantal jaren Intern Begeleider geweest en werk ik nu als RT- er en leerlingbegeleider van kinderen met ASS in het basisonderwijs.

In 1999 heb ik het diploma Opleiding tot Remedial Teacher/ Intern begeleider (3- jarige deeltijdopleiding) behaald. Vanaf 1998 ben ik begonnen als Interne begeleider/ Remedial teacher op een reguliere basisschool. Ook heb ik een 2- jarige Post-HBO deeltijd opleiding Leraar speciaal onderwijs / Remedial Teacher voortgezet onderwijs gevolgd. Afgerond in augustus 2005.

Daarnaast heb ik nascholing gevolgd o.a. over dyslexie, dyscalculie, hoogbegaafdheid, ASS, kind en echtscheiding, depressieve kinderen en faalangst.

Ook heb ik de cursus "Behandelaar ERWD" gevolgd bij de LBRT. Sindsdien neem ik naast het begeleiden diagnostische rekenonderzoeken af bij zwakke rekenaars.
Ria Bink

Binnen mijn werk heb ik ervaring opgedaan met kinderen met:
- leesproblemen (ook dyslexie)
- rekenproblemen (ook dyscalculie)
- spellingproblemen
- begrijpend leesproblemen
- gedragsgerelateerde problematiek zoals ADHD, ADD, PDD-NOS en Asperger

Nieuwe ontwikkelingen houd ik bij door contacten met andere RT'ers , het volgen van cursussen, het lezen van vakliteratuur en informatie van uitgevers.

© 2020 Praktijk Stapsgewijs - Remedial Teaching